Skip to main content

Κατοχύρωσε το δικό σου domain name

Δοκίμασε τη μοναδική AI αναζήτηση domain name στην Ελλάδα!

Ζήτησε από τον AI βοηθό να σου κάνει προτάσεις π.χ

 • "ανθοπωλείο που να περιέχει την λέξη rose"
 • "ιστοσελίδα με online game servers και forum για gamers"

.GR Domain Name σε super τιμή

Απόκτησε το δικό σου .GR domain name μόνο με 15.90€. Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες κατοχυρώσεις.

Προσφορά domain name

Γιατί Domain από εμάς

Δωρεάν παροχές

Με κάθε domain που έχεις σε μας, δικαιούσαι μία σειρά από δωρεάν παροχές και εργαλεία, για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Είσαι σε καλά χέρια

Με 20+ χρόνια στην αγορά θα έχεις έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε σου ανάγκη.

Όλα σε ένα

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σου με ολοκληρωμένες λύσεις σε φιλοξενία, SSL & website builder.

Διάλεξε το τέλειο domain για σένα!

Φρόντισε να τηρείς τους 3 σημαντικούς κανόνες:

Μείνε σε κάτι σύντομο και απλό.

pencil-icon.svg

Διάλεξε κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Ligh bulb icon

Σκέψου μακροπρόθεσμα.

clock-icon.svg

Δες επίσης τον οδηγό αγοράς που θα σε βοηθήσει να κατοχυρώσεις το κατάλληλο domain name!

Τι κερδίζεις αν φέρεις το domain σου σε μας

Κερδίζεις 5€

Φέρνεις το .GR domain name σου εντελώς δωρεάν και κερδίζεις 5€ στην πρώτη ανανέωση όποτε και αν την κάνεις.
*Δεν περιλαμβάνεται με άλλες προσφορές

Δωρεάν φιλοξενία & 1 email

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το δωρεάν hosting για κάθε όνομα που φέρνεις σε μας και να πάρεις χώρο 150MB και 1 λογαριασμό email.

Δωρεάν site με το Weebly

Με το δημοφιλές εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων, το Weebly φτιάχνεις site χωρίς να χρειαστεί να γράψεις ούτε μία γραμμή κώδικα.

Περισσότερα domains - Μεγαλύτερες εκπτώσεις

Φέρνοντας περισσότερα domain παίρνεις ειδικές εκπτωτικές τιμές σε κατοχυρώσεις και ανανεώσεις.

Φιλικό Support

Για οτιδήποτε προκύψει, ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου μία ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμους να σε βοηθήσουν.

Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης

Μέσα από το διαχειριστικό έχεις τον πλήρη έλεγχο του domain name σου. Διαχείριση DNS, αλλαγή nameservers, domain lock και πολλά άλλα είναι μόλις μερικά κλικ μακριά.

άνθρωπος εξερευνεί τη φύση

Domain Marketplace

Βγάλε χρήματα πουλώντας domains σε 3 εύκολα βήματα:

 1. 1

  Βρες domain names που πιστεύεις ότι έχουν αξία και είναι ελεύθερα.

 2. 2

  Καταχώρισέ τα στο marketplace της Pointer με τιμή πώλησης ανάλογη της αξίας.

 3. 3

  Οι ενδιαφερόμενοι σας στέλνουν τα στοιχεία τους και κλείνετε το “deal”!

Μετάβαση στο Marketplace

Τι λένε για εμάς

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται και πιστεύουν στις αξίες μας

Taxiltaridis Nikos

Η αξιόπιστη λύση που έψαχνα!

Η εταιρία Pointer απότελει έναν από τους πιο σταθερούς, αξιόπιστους και τεχνολογικά καταρτισμένους συνεργάτες μας τα τελευταία 8 χρονια. Ότι και να έχουμε χρειαστεί σε θέματα VPS, Dedicated και Cloud Servers είναι δίπλα μας και μας παρέχουν άριστες επαγγελματικές υπηρεσίες και άμεση υποστήριξη!

Nikos TaxiltaridisFounder ENIGMART - Senior Web & App Developer - Cyprus

Συχνές ερωτήσεις

Με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής και εφόσον έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες που γράφουμε στο τέλος της παραγγελίας σου, τότε το domain name σου ενεργοποιείται αυτόματα. Σε περίπτωση εμβάσματος χωρίς σωστή αιτιολογία, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε την παραγγελία σου. Στα .gr domain, η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα και το domain name δεσμεύεται για πέντε ημέρες ακόμα κι εάν δεν πληρώσεις. Το domain name ανακλείται εάν δεν πληρωθεί, μετά από πέντε ημέρες. Στις υπόλοιπες καταλήξεις δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης.

Τα .gr domains μπορούν να ανανεωθούν ως και 15 ημέρες μετά από την κανονική ημερομηνία λήξης τους. Εάν ξέρεις τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, τότε μπορείς να ανανεώσεις το domain σου ακόμα και εάν μέχρι την λήξη του βρισκόταν σε άλλο καταχωρητή. Τα .eu domains μπορούν να ανανεωθούν ως και 15 ημέρες μετά την κανονική ημερομηνία λήξης τους με έξτρα κόστος επανενεργοποίησης. Τα .com, .net, .org κλπ domain, μετά την λήξη τους μπορούν να ανανεωθούν για διάστημα 30 ημερών μετά την κανονική ημερομηνία λήξης τους χωρίς έξτρα κόστος επανενεργοποίησης. Μετά από αυτό το διάστημα το domain περνά σε κατάσταση Redemption period για ακόμα 30 ημέρες. Το κόστος ανανέωσης domain που είναι στην Redemption period, είναι 160 ευρώ συν ΦΠΑ και αφορά την ανανέωση του domain για ένα έτος. Εάν περάσει και αυτή η περίοδος (Redemption) τότε το domain περνάει σε κατάσταση διαγραφής που διαρκεί πέντε ημέρες και κατά την οποία δεν μπορεί να ανανεωθεί. Μετά και το τέλος των 5 ημερών, το domain απελευθερώνεται.

Η απόρριψη αίτησης domain name ισχύει μόνο για το μητρώο ονομάτων .gr. Ένα domain .gr, μπορεί να απορριφθεί μόνο σε περίπτωση ανάλογης απόφασης από την ΕΕΤΤ και ισχύει πλέον μόνο για τα domain name δευτέρου επιπέδου, π.χ. gov.gr. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεσαι με email από το μητρώο ονομάτων.

Το όνομα (λέξη) που επιλέγουμε προκειμένου να συνδεθούμε με έναν υπολογιστή στο Internet, λέγεται domain name (όνομα χώρου). Το όνομα αυτό έχει πάντα μια κατάληξη που χαρακτηρίζει την "περιοχή" ή την κατηγορία στην οποία ανήκει. Έτσι, για τον χώρο ονομάτων με κατάληξη [.GR ], ένα domain name θα έχει την μορφή pointer.gr και επισκεπτόμαστε τις σελίδες που του αντιστοιχούν γράφοντας σε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (browser) μια διεύθυνση της μορφής https://www.pointer.gr.

Ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο μπορεί να καταχωρήσει απεριόριστα domain name.

Τιμοκατάλογο για τα domain name μας, μπορείς να βρεις ΕΔΩ. Έχοντας υπόψιν μας τον ανταγωνισμό προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Στις περισσότερες καταλήξεις, οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες της ελληνικής αγοράς.

Για να ενημερωθούν οι Internet providers με τους νεους name server του domain name σας, χρειάζονται από 4 εώς 24 ώρες.

Συμβουλές για την απόκτηση ενός κατάλληλου domain name:

 • Να είναι μικρό. Τα μεγάλα domain δύσκολα τα θυμάται κάποιος.
 • Γεωγραφικό. Εάν η επιχείρησή σου ασκεί δραστηριότητα και στο εξωτερικό, τότε καλό θα ήταν να αγοράσεις και ένα domain με κατάληξη εκτός από το .gr.
 • Να είναι εύηχο. Ένα domain name δεν θα πρέπει να είναι γλωσσοδέτης.
 • Αγόρασε και τις εναλλακτικές παραλλαγές ενός domain. Εάν π.χ. Έχεις το insports.gr, πώς θα σου φαινόταν εάν κάποιος έπαιρνε το insport.gr και δημιουργούσε ανταγωνιστικό site?
 • Αγόρασε εναλλακτικές καταλήξεις.
 • Προστάτεψε την φίρμα σου, κατοχυρώνοντας το domain σου και σε διαφορετικές καταλήξεις.

Μπορείς εάν θέλεις να επισκεφθείς και το σχετικό άρθρο στο blog μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο που λαμβάνει την αδειοδότηση για να μπορεί να εκχωρεί ονόματα χώρου (domain name) λέγεται Καταχωρητής. Η Pointer είναι από το 2002 επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου .gr και από το 2006 επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου .eu.

Μητρώο ονομάτων είναι η Βάση Δεδομένων που περιλαμβάνει το σύνολο των εκχωρηθέντων Oνομάτων Xώρου κάποιας κατάληξης. Π.χ., για τα .gr domain name, μητρώο είναι το Gr-registy, για τα eu domain name μητρώο είναι η Eurid κ.λ.π.

Μπορείς να πληρώσεις για τις υπηρεσίες που σου παρέχουμε με τους παρακάτω τρόπους:

 • με την πιστωτική σου κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro).
 • με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  • Eurobank: 0026.0366.90.0200183578 (Θ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΪΝΑΣ - Γ.ΨΑΛΤΑΚΗΣ Ο.Ε) (IBAN: GR3902603660000900200183578, BIC: ERBKGRAA).
  • Εθνική: 541/440147-65 (Θ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΪΝΑΣ - Γ.ΨΑΛΤΑΚΗΣ Ο.Ε) (IBAN: GR6001105410000054144014765, SWIFT-BIC: ETHNGRAA).
  • Πειραιώς (Winbank): 5226-071376-849 (Θ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΪΝΑΣ - Γ.ΨΑΛΤΑΚΗΣ Ο.Ε) (IBAN: GR3901722260005226071376849, SWIFT-BIC: PIRBGRAA).
  • Alpha Bank: 480-002-786002544 (Παπαμιχαήλ) (IBAN: GR8601404800480002786002544).
 • με το IRIS μέσω του e-banking της τράπεζάς σου.
 • με την Neteller.
 • με το Vivawallet.
 • Πληρωμή με 3 άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω Klarna.
 • με το Paypal.
 • με Paysafecard.
 • με τα credits της Pointer, τα οποία μπορείς να αγοράσεις οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση και να τα χρησιμοποιήσεις για οποιαδήποτε αγορά ή ανανέωση υπηρεσίας. Για να αγοράσεις credits, θα πρέπει να συνδεθείς στο control panel σου.

O name server είναι ρύθμιση του domain name , που ορίζει τον DNS server που θα εξυπηρετεί τις λειτουργίες του, π.χ. web, email. Οταν πληκτρολογήσεις π.χ. pointer.gr στον browser σου, ο υπολογιστής 'ψάχνει' ένα DNS server για να βρει την σχετική IP διεύθυνση στην οποία βρίσκεται το site της Pointer. Όταν την βρει αυτή την IP τότε στέλνει το browser σας στο σωστό site.

Κωδικός εξουσιοδότησης ενός domain name είναι ένας μοναδικός συνδυασμός χαρακτήρων που εξασφαλίζει την ταυτοποίηση του Δικαιούχου του Ονόματος. Τον κωδικό εξουσιοδότησης (Authorization code) τον ζητάς μέσα από το control panel διαχείρισης της Pointer και είναι ανεξάρτητος από το username και password που έχεις για να συνδέεσαι στο site μας. Σε περίπτωση μεταφοράς ονόματος από άλλον καταχωρητή, τον κωδικό μπορείς να τον ζητήσεις μέσα από το διαχειριστικό του περιβάλλον. Εάν πρόκειται να μεταφέρεις ένα .gr domain name σε εμάς, κατά την διαδικασία μεταφοράς υπάρχει κουμπάκι αποστολής κωδικού. Εμείς θα σου στείλουμε τον κωδικό του .gr domain name σου μέσω του μητρώου ονομάτων. Ο κωδικός θα σταλεί στο email που έχει δηλωθεί ως email ιδιοκτήτη του ονόματος, στο μητρώο ονομάτων.

Στο πάνω δεξί μέρος του site μας, υπάρχει το πεδίο Σύνδεσης. Θα ανοίξει ένα παράθυρο και εάν δεν θυμάσαι τους κωδικούς σου θα κάνεις κλικ στο 'Υπενθύμιση κωδικού'. Θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις Όνομα χρήστη ή email. Κλικ στο 'Επαναφορά κωδικού' και θα σου σταλούν οδηγίες για να αλλάξεις τα στοιχεία σύνδεσης σου.

Δεν υπάρχει περιορισμός εθνικότητας στις κατοχυρώσεις ενός .gr domain name.

Ένα domain name, μπορεί να αποτελείται στις περισσότερες περιπτώσεις από τρεις μέχρι 63 χαρακτήρες. Σε κάποιες περιπτώσεις και ανάλογα με το αντίστοιχο μητρώο, ένα domain name μπορεί να έχει και δύο χαρακτήρες. Για παράδειγμα μπορείς να κατοχυρώσεις και domain name .gr με δύο χαρακτήρες.

Η εκχώρηση ονόματος, είναι ανεξάρτητη από τις υπηρεσίες δημιουργίας και φιλοξενίας ιστοσελίδας. Μετά την κατοχύρωση ενός domain name, για να 'ανεβάσεις' μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να αποκτήσεις και κάποιο πακέτο φιλοξενίας. Μετά την αγορά ενός πακέτου φιλοξενίας, θα σου στείλουμε κωδικούς μέσω των οποίων θα μπορέσεις να ανεβάσεις την ιστοσελίδα σου. Εάν δεν έχεις κατασκευάσει το site ακόμα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σου κάνουμε προσφορά για την δημιουργία website.

Μπορείς να διαχειριστείς τα domain name σου μέσω του προηγμένου control panel μας. Αφού συνδεθείς μέσω πεδίου σύνδεσης που υπάρχει στο πάνω δεξί τμήμα της ιστοσελίδας μας, μπορείς να διαχειριστείς το / τα domain name σου. Κάποιες από τις λειτουργίες που υποστηρίζονται, είναι η αλλαγή name server, η διαχείριση dns, το κλείδωμα domain, η ανάκτηση κωδικού εξουσιοδότησης, η ανανέωση του ονόματος, κ.λ.π.

Ένας τρόπος είναι να συνδεθείς στο control panel από την κεντρική σελίδα μας. Στο πάνω δεξί μέρος υπάρχει κουμπί σύνδεσης. Εάν δεν θυμάσαι τους κωδικούς, μπορείς να κάνεις υπενθύμιση κωδικού. Μέσα στο διαχειριστικό θα δεις όλες τις υπηρεσίες που τηρείς σε εμάς. Κάνοντας κλικ αριστερά από την υπηρεσία που θα ήθελες να ανανεώσεις, βλέπεις το ποσό και το χρονικό διάστημα ανανέωσης. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής (https://www.pointer.gr/payment-methods).

Η άλλη επιλογή είναι να κάνεις κλικ στο link ανανέωσης που θα σου σταλεί σε email, πριν την λήξη της σχετικής υπηρεσίας.

Υπάρχει και η επιλογή της αυτόματης ανανέωσης. Μπορείς να δεις πληροφορίες στο Blog μας.

Σε κάποιες καταλήξεις, όταν παρέλθει η ημερομηνία λήξης ενός domain name και μετά το τέλος ενός χρονικού διαστήματος κατά το οποίο ανανεώνεται με την κανονική του τιμή, τότε αυτό περνάει σε κατάσταση εξαγοράς ή αλλιώς σε redemption period. Εάν θέλεις να ανανεώσεις ένα domain name που είναι σε redemption period, θα πρέπει να καταβάλεις ένα έξτρα χρηματικό ποσό συν το 'κανονικό' ποσό ανανέωσης του ονόματος. Οι ημερομηνίες και τα προαναφερόμενα χρονικά διαστήματα διαφέρουν, ανάλογα με την κατάληξη.

Για παράδειγμα, όταν ένα domain name με κατάληξη .com λήξει, για 35 ημέρες ανανεώνεται με την κανονική τιμή ανανέωσης. Εάν περάσουν οι 35 ημέρες αυτές τότε μπαίνει σε redemtion period για τις επόμενες 40 ημέρες. Για να βγεί από την κατάσταση redemption, το κόστος είναι 160 ευρώ συν την τιμή ανανέωσης.

Μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για κάθε εκχωρημένο Όνομα Χώρου, μέσω του εργαλείου μας, https://www.pointer.gr/domain-names/whois. Μετά από την δημιουργία των νόμων για την προστασία προσωπικών δεδομένων, σε όλες τις καταλήξεις τηρείται η απόκρυψη στοιχείων από τις αναζητήσεις σε Whois εργαλεία. Τα δεδομένα που μπορεί να φαίνονται σε κάποιες καταλήξεις, είναι κάποια εταιρικά στοιχεία.

Δώσε πνοή στο brand σου!

Μη χάνεις άλλο χρόνο, ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα.

iso-27001-2013 logo
ISO 9001:2013 logo
viva wallet logo
GDPR Logo
IRIS Online Payments Logo